2021-08-16 06:21:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Pénzügyi kérdésekben legyél megfontolt, vigyázz arra, kiben bízol meg

Napi horoszkóp augusztus 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kicsit ingerlékeny, bosszankodó vagy. Lehangolnak bizonyos történések. Ne türelmetlenkedj, lassan rendbe hozod majd a dolgokat. Ne add fel a küzdelmet, amikor a nehezén már majdnem túljutottál. A feladat ugyan aggasztóan nehéz, ám ha összeszeded magad, megvalósíthatod az álmaidat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygóállásoknak köszönhetően jó napod lesz, mindenki kedves és megértő. Arra azonban vigyázz, hogy nyíltságodat és jószívűségedet ne használja ki senki. Ne hozz elsietett döntéseket, mert nem biztos, hogy sikerhez vezetnek. A lassan járj, tovább élsz mondást alkalmazd!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bármennyire is forr körülötted a levegő, otthon szerencséjére béke van. Minden megpróbáltatást, nehézséget megoldotok, átvészeltek kedveseddel. Legyél nagyon figyelmes, bízz benne, mert rá mindig számíthatsz. Ha szingli  vagy, akkor most kellene ismerkedned, mert a sors összehozhat valakivel.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz új energiával tölt fel. Tele vagy önbizalommal és lelkesedéssel. Most mindent sokkal kerekebbnek és szebbnek látsz, az életedet is szeretnéd még jobban tökéletesíteni. Szerelmi álmaid megvalósítására törekszel: kezdeményezz!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sokkal szabadabbnak érzed magad, mint máskor, megkaphatod az élettől, amit kívánsz, csak tanulj meg hinni önmagadban. Sose téveszd szem elől az érvényesnek tartott igazságokat, és ahhoz tartsd magad, amit értéknek, értékesnek gondolsz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A legjobb, ha szívügyekben csak sodródsz az árral. Egy eddig ismeretlen személy meglepően nagy boldogságot okoz. Talán csak egy flört ez, de vidámságot jelent, és éppen jókor jön.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagy változtatást tervezel az életedben, és ma éppen a terv utolsó részletein gondolkodsz. Ha úgy érzed, minden a helyére került, megnyugodhatsz. Már csak alig néhány lépés választ el az eddig elérhetetlennek tűnő céltól. Higgy benne, hogy sikerrel jársz, így garantáltan célba érsz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kísértenek a régi emlékek, de az új kapcsolatok sokkal érdekesebbek. Vállald nyíltan és büszkén mindkettőt! Erős vonzalmat érzel valaki iránt, de legyél óvatos, semmit sem szabad elkapkodni, még a szerelemben sem.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyi döntéseidben legyél óvatos, kérd ki mások tanácsát is a fontos ügyekben, és ami a legfontosabb, mérlegelj. Semmit ne hamarkodj el! A hibákat vagy rossz döntéseket ki kell javítani, és túllépni azokon. Feleslegesen ne emészd magad, inkább szőj új terveket.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kissé pesszimista vagy, pedig most szorgalmasnak kell lenned ahhoz, hogy eredményeket érhess el. Legyél türelmes és bizakodó. Kedvességre, gyengédségre vágyakozol. Szinte belelátsz mások lelkébe és titkaiba. Pénzügyi kérdésekben legyél megfontolt, vigyázz arra, kiben bízol meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A párkapcsolatod elég zilált, és ha nem régóta ismeritek egymást, talán a mostani zátonyon megrekedtek. Persze ha régi páros vagytok, akkor túljuttok ezen a döccenőn is. Lassíts, nehogy óvatlanságod miatt túlzásokba ess, és kicsússzon a kezedből az is, amit már végre megszereztél.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most minden munkával kapcsolatos ötleted pénzre váltható. Csak arra ügyelj, hogy ne aprópénzre! A gyorsaság most nagy erény, de a meggondoltságot se dobd sutba.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: